vicces motiváló idézetek ballagásra

7 vicces motiváló idézet ballagásra

Eleged van a sablonon ballagási idézetekből? Itt az ideje meghökkenteni a környezetet. Legyél te vagy az osztályod a legegyedibb idézetet tulajdonosa a ballagáson. A következő hetes lista azon túl, hogy frappáns és vicces üzeneteket tartalmaz, mondanivalót is átad Szóval nem kell attól tartanod, hogy majd kipenderítenek a ballagási ünnepségről miatta. Viszont mindegyik idézet attól, hogy szokatlan és meghökkentő, teljesen őszinte. És valóban átadja az egész procedúra hangulatát, miközben motiváló is lehet.

 

7 vicces motiváló idézet ballagásra

 

Ne nőj fel! Csapda!

 

Az emberek olyanok, mint a dominók. Amint elkezdünk felnőni, hajlamosak vagyunk a többieket is magunkkal rántani.

Viola Shipman

 

A gyerekkor szappanbuborék, csak pár másodperced van kiélvezni.

Fredrik Backman

 

Kapcsolódó: 9 motiváló jótanács idézet ballagásra klasszikusoktól

 

Vannak ötven éves fiúk, és vannak tizenöt éves férfiak. Azon múlik az egész, mit csinálnak, nem azon, hogy mennyi idősek.

Kate Quinn

 


Egy saját, jól bejáratott zöldséges erősebb jele a felnőttkornak, mint az érettségi.

Valuska László

 

 

Az érettségi tabló a ballagó dicsérete, hiszen az már önmagában is szép teljesítmény, ha úgy sikerül magunk mögött hagynunk egy intézmény falait, hogy az embert közben mindössze a falra akasztották fel a társaival együtt, ráadásul csak kép formájában.

Nagy-Lackó Balázs

 

Annyit sétáltam a ballagáson, hogy az osztálytársaim túratársak lettek. 

Galambos Á. István

 

Remélem sikerült segítenem megtalálni a legütősebb ballagási idézetet, amit akár magadnak, akár szerettednek, ismerősödnek szánhatsz. Ha nem vagy elégedett, keress a motiváló ballagási idézetek listánkban.

 

Forrás: Citatum.hu