Inspirációs Idézetek 4

21 motiváló kép idézettel

A motiváló képek idézettel rovatban Facebookra optimalizált fotókat találsz. Akkor is örömmel veheted őket, ha te magad inspirálódnál, és akkor is, ha másokat motiválnál velük. Ezeket a rövid motivációs üzenetek akár tetoválásként is ragyogóan mutathatnak.

 

21 motiváló kép idézettel

 

Motiváló képek idézettel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A motiváló képek egyszerűbben adják át az üzenetet. Jobban megragadják a figyelmet. És ennek köszönhetően nagyobb figyelmet váltanak ki például a közösségi oldalakon.

Használd fel ingyen ezeket a motiváló képes idézeteket a Facebook oldaladon

További jó hír, hogyha Facebook oldalad van, és neked is sokszor kínszenvedés kitalálni, mit posztolj, akkor ez a 21 motiváló kép leveheti a teret a válladról. Engedélyt adok ugyanis rá, hogy letöltsd és fölhasználd a saját Facebook oldaladon. Ha napi egyet posztolnál belőlük, akkor is 3 heti munkádat könnyítheted meg.

De ha nem motiváló idézetek gyártásával foglalkozol, akkor nem kell mindennap egy idézetes képet kitenned. Elég lehet heti 1-2. Így viszont 3 hónapig is ellehetsz ezzel a 21 fotóval.

Ha nincs Facebook oldalad, viszont tetszett bármelyik a fenti motiváló képek közül, oszd meg bátran ismerőseiddel. Vagy küldd el a célszemélynek email-ben ezt az oldalt.